Furnizori

DKL – Germany

DKL este o companie inovativa, orientata spre  viitor,  fondata in 1985.the best intresting topics for a compare and contrast essay Am devenit cunoscuti pentru repararea tapiteriei scaunelor stomatologice. Din 1997 am inceput sa dezvoltam si sa producem propriile noastre unituri de tratament.
Noua cladire inaugurata in 2006, care reflecta conceptul de design al uniturilor noastre: simplitate si eleganta, gazduieste fabrica si un spatiu de  expozitie  de 300 m2.
Multumita utilajelor sale moderne, DKL ofera o gama cuprinzatoare de servicii, de la proiectare, la crearea instrumentelor pana la finisarea produsului.
Echipa noastra de proiectare lucreaza cu what grade level is my paper tehnologie 3D de ultima ora.  Programele create pe computer sunt transferate direct centrelor de procesare din departamentele de productie.
Produs in Germania – este inca o expresie a produselor de calitate inalta, pe care DKL o promoveaza in toata lumea. DKL este evident o companie certificata iar  produsele noastre medicale poarta sigla CE si sunt aprobate in conformitate cu EN ISO 13485.

http://www.dkl.de/


DentalArt Italy

dentalart

Din 1973 Dental Art proiecteaza si produce mobilier pentru industria dentara.
Un design exclusiv si personal, de multe ori cu o potrivire neobisnuita intre materiale clasice, naturale si sintetice de ultima generatie, inovatia continua in sugestiile sale, sunt particularitatile speciale ale produselor noastre, a caror implementare se poate baza pe o echipa de creatie pasionata de arhitectura și dezvoltare armonioasa a spatiilor.
Cercetare, servicii pentru clienți, adaptare de inalta clasa si talent in proiectarea si interpretarea nevoilor clientului dintr-o perspectiva diferita: valorile puternice ale companiei care contribuie in a da Dental Art un rol-cheie in domeniul dentar internațional.

Video


MEDICAL TRADING S.R.L

photo
Firma italiana specializata in productia de dispozitive medicale pentru sterilizare din 1996.
Un sistem eficient de organizare a afacerilor, o metodologie care garantează excelența produselor și o flexibilitate maxima, care a dus la crearea unei linii de producție elastice și flexibile pentru a se adapta la o piață în continuă dezvoltare.

Video:


METASYS Austria

met001_logo-metasysMetasys partenerul ideal!
Echipamente stomatologice: produce sisteme de decontaminare a apei, separatoare de amalgam, sisteme de igienă, sisteme de aspirare uscata, sisteme de aspirare semi – umede, compresoare, precum și valve de selectie spittoon.
Igiena: De la mijlocul anilor 1990, Metasys a dezvoltat soluții moderne de igienă și dezinfecție sub numele de marcă Green & CLEAN . Succesul acestui grup de produse poate fi atribuit spectrului larg de eficacitate si aplicabilitate.
Reciclare : Metasys consideră că separarea amalgam fără reciclare ulterioară rezolva doar jumatate de problema . Acesta este motivul pentru care Metasys ofera o optiune simpla si accesibila pentru orice dentist .

Video:


G.COMM Italia

gcomm

Video:


OMS Italia

Producator de unituri dentare
OMS este o afacere de familie. In anii 60, Ferdinando Borin, departe de a fi un muncitor clasic, s-a angajat la fabrica OMS. In schimb, era extrem de dornic de a studia, calitate ce l-a propulsat in scurt timp, devenind responsabil cu testarea produselor si cu asistenta tehnica, iar dupa ani si ani, a reusit sa acceada la o pozitie de conducere. In prezent, compania se afla sub conducerea fiului acestui om ambitios, David, care continua cu mandrie si cu multa ambitie afacerea tatalui sau, ghidandu-se dupa aceleasi precepte: inovatie tehnologica, evolutia stilului, respectul traditiilor de familie, cu alte cuvinte, oferindu-le medicilor stomatologi certitudinea calitatii.
Gama de unituri dentare OMS este foarte variata , cuprinzand 21 de modele diferite: Linea Esse,Plus,Patavium, Virtuosus, Universal Top, Universal ML, Universal, Tempo, Patavium.

http://www.omsstaff.com/en/products/

Video


ASTRA MOBILI

Cu un istoric, care a inceput in 1989, ASTRA s-a specializat in productia si asamblarea a mobilierului metalic.
Se ocupa cu producerea pieselor de mobilier pentru , cabinete medicale, laboratoare de tehnica dentara si stomatologice. Este unul din cele mai complexe sectoare, in care o gama larga de factori precum ergonomia, functionalitatea, legile si normele, trebuie sa fuzioneze intr-un produs de calitate absoluta, eficienta si design.
Produsele sunt caracterizate de o atentie deosebita inca din faza de planificare si de o gama de materii prime de inalta calitate, cu trasaturi tehnice inovatoare.


4TEK Italia

Founded at the beginning of 2006 by a staff of long and proven professional standing in the dental industry, 4tek S.r.l stems out from the experience of Dental Centra, the activity of which 4tek intends to continue and implement, producing dental vacuum pumps and electronic scalpels.